Jeg har lige købt en ny gaming mus, så nu flækker jeg hoveder igen. Der er seriøst meget få ting i verden, som er lige så nedern som lag, forstyrrelser og dårligt gear. Sidstnævnte har jeg endeligt fået gjort noget ved, idet at jeg har købt en ny gaming mus. Det har seriøst gjort mit aim bedre, så jeg kan klappe nogle cheeks ingame.

Gaming mus

En øget effektivitet i first person shooters

Jeg spiller meget fortnite på min gaming stationær som jeg købte for mine konfi penge. Den er syg nok, men lidt gammel. Nu har jeg endelig købt en gaming mus, istedet for den gamle pis kontormus som jeg brugte. Jeg lover at det har gjort mig bedre til fortnite. Jeg skyder mindst 5 i hvert game nu, og før kunne jeg ikke skyde nogen fordi min pis mus ikke kunne aime.

Jeg har også være rigtig vil til cs inden jeg begyndte på Fortnite. Jeg plejede at være sådan omkring LEM men jeg har spillet 100 timer med den nye mus cirka, og nu er jeg Global. EZ siger jeg bare. Hvor svært kan det lige være.

Man kan næsten helt få lyst til at tage handsker på, for ikke at kontaminere ens lækre gaming mus. Læs vores artikel om engangshandsker her

Den perfekte gaming mus

Jeg har købt en logitech mus, med ekstra knapper på siden ved tommelfingeren. Det er for sygt. Så har jeg alle mine builds binded til tommelfingeren på musen i fortnite. Det var lidt svært at vænne sig til men nu er jeg blevet mega vild med det. Den er også sådan vild med farver, ligesom gaming ting er. Min gamer mus kan både lyse rød, blå og grøn, så jeg kan få den til at lyse i alle farver. Der følger sådan et program med til computeren så man kan styre farverne i musen. Man kan også styre hvor hurtigt den skal køre. Den ligner også lidt sådan en som astralis bruger. Jeg har set i fjernsynet at astralis er mega vilde, så derfor har jeg købt en mus, som ligener dem de bruger.